Roboten Støvsuge Produsentene

LILIN International Group Limited, et datterselskap fabrikker i Shenzhen og Xiamen, er en stor profesjonell produsent av uavhengige R & D enteret, som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av en robot støvsuger.Med en sterk teknisk team... mer

om Oss

LILIN International Group Limited, et datterselskap fabrikker i Shenzhen og Xiamen, er en stor profesjonell produsent av uavhengige R & D enteret, som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av en robot støvsuger.

Med en sterk teknisk team, avansert utstyr og testing av utstyr, utmerket service, har vi oppnådd DNV tildelt ISO9001 kvalitet sertifisering, ISO14000 miljøsertifisering ventende. I mellomtiden har vår årlige salgsvolum nådd USD50,000,000.

I tillegg har vi også tilby en "One of a pakkeløsning", som er å forbedre tjenesten til mange outsourcing kunder, som under herredømme.

Har rett til å eksportere uavhengig, og begynte å utvide sin internasjonale virksomhet, er vi nå ser frem til utenlandske kunder basert på gjensidig nytte og bredere samarbeid. Hvis du er interessert i våre produkter og tjenester, ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.Vi alltid holder seg til prinsippet om integritet, faglig samarbeid, høy kvalitet, konkurransedyktig pris og ett-pakke løsning tjeneste.